plasticpop.de : Pullip - Hello Kitty - JPF-578

 

Pullip Hello Kitty ♥

 

Rakastan, rakastan, rakastan ♥ Aivan yli - ihana pullip. Jos joskus on mahdollista, niin tämä tilataan eBaysta Lunan & Lilyn (+ Valeirén) kaveriksi. Vaatteet ovat niin täydelliset! Koko Hello Kitty - asu hattuineen & tossuineen on niin täydellinen ♥ Kasvot & stock - peruukkikin ovat niin... ♥ Suunnitelmatkin tätä nukkea varten on olemassa.

 

plasticpop.de : Taeyang - Romantic Mad Hatter - GRT-217

 

Taeyang Romantic Mad Hatter

 

Tämä - jos mikään - on ehdottomasti ensimmäinen Taeyangini! Tälle minulla on jo suuret suunnitelmat. Hiuksia en leikkaisi, ne pysyisivät pitkinä. Tämä Taeyang on ihanan omaperäinen, eikä minulla ole mitään valittamista. Paitsi että nuo pussihousut näyttävät vähän hassuilta, mutta niinkuin jo sanoin, ehdottomasti ensimmäinen Taeyangini ♥

 

plasticpop.de : Pullip - Homura Akemmi (pre-order) - GRP-048

 

Pullip Homura - Akemi

 

Tämä nukke on jotenkin niin... "rasvainen". Stock - peruukki näyttää todella laaduttomalta, ja jos nukke olisi ihminen, olisin varma ettei hän olisi pessyt hiuksiaan ikuisuuksiin. Asuista ei toki ole valittamista, mutta jotenkin tuo nukke on vain minun mielestäni... outo.

 

 

plasticpop.de : Isul - MAO (pre-order) - GRI-907

 

Isul - MAO

 

Tämä on luultavasti Valeirén jälkeen seuraava nukkeni - vaikka seuraavan nukkeni saamiseen menee kauan, sillä nuket ovat kuitenkin kalliita. En keksi mitään negatiivistä sanottavaa c:

 

plasticpop.de : 1/6 11cm Doll Body White Skin - OBT11BD-D01W

 

Tämä tulee Lilylle jouluna - ehdottomasti! c: En malta odottaa että pääsen liikuttelemaan hänenkin raajojaan. Myös Lunalle - tai Valeirélle, on luvassa obitsu jouluna.

 

 

Tämä tulee jollekkin nukelleni jouluna - luultavasti. Muitakin vaihtoehtoja on, niitä tulee tuossa alempana. Jos tulee - niin luultavasti Lunalle.

 

 

Lunalle?

 

 

 

Lunalle?

 

 

 

 

Lunalle?

 

 

 

Nämä tulevat Lunalle jouluna, jos niitä silloin on...

 

 

Nämä taas tulevat Valeirélle jouluna.

 

 

 

 

Taeyang Lunatic White Rabbit

 

Saatoin muuttaa mieleni ensimmäisen Taeyangini suhteen, tämäkin on nimittäin aika ihana ♥ Vaatteet ovat ihanat, peruukki on ihana, ja hattu & naamarikin ovat yli-ihanat ♥ Lukijat - joita tuskin on - saavat päättää kumman otan, kommenteissa. Romantic Mad Hatter vai Lunatic White Rabbit? c: